12.1.2023

Wilmaohjeita huoltajille, oppilaille ja opettajille

Read the whole announcement (Message from maintenance)

1.1.2023

Mikkelin kaupungin opetuksen käyttäjätunnukset, ohjeita

Read the whole announcement (Moision koulu) (Message from maintenance)

23.11.2022

Oppilaan lomahakemus tehdään nyt Wilma-lomakkeella. Huom! Lääkärissäkäyntejä tai sairauspoissaoloja ei ilmoiteta tällä lomakkeella!

Oppilaan lomahakemus tehdään nyt Wilma-lomakkeella. Huom! Ei koske sairauspoissaoloja tai lääkärissäkäyntejä!

Read the whole announcement PM

10.5.2022

Tule leirille kesällä!

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta järjestää leirejä kouluikäisille kesällä seuraavasti: 20.-21.6. LOISKE 1, Susiniemi, 1-2lk. 20.-21.6. MOLSKIS 1, Ruunaniemi, 1-3lk. 21.-23.6. MOLSKIS 2, Ruunaniemi, 4-6lk. 22.-23.6. LOISKE 2, Susiniemi, 3-4lk. 26.-28.7. PAISTE, Susiniemi, 4-7lk.

Read the whole announcement PuuMe

3.4.2020

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan pääsiäistervehdys kouluihin ja koteihin

Pääsiäisen aika on tänä keväänä hyvin erilainen kuin muina vuosina. Koulujen pääsiäiskirkot ja hartaushetket on koko seurakunnan alueella koronan takia peruttu.

Read the whole announcement PuuMe

4.10.2019

Tervetuloa mukaan seurakunnan leirille!

Leirejä järjestetään Susiniemen leirikeskuksessa Otavassa ja Ruunaniemen leirikeskuksessa Ristiinassa. Susiniemeen järjestetään kuljetus tuomiokirkon pihasta, mutta Ruunaniemeen mennään omin kyydein. Leirihinnoittelu löytyy alta. Hintaan sisältyy em. kuljetus, leirin ohjelma tarvikkeineen, ruokailut ja majoitus omin lakanoin. Jos täytyy lainata leirikeskuksen lakanoita, siitä joudumme perimään maksun erikseen. Leireille on mahdollista osallistua myös päiväleiriläisenä, jolloin huoltaja huolehtii illalla leiriltä hakemisen ja seuraavana aamuna leirille tuomisen. Leirin hinta on sama. Hinta: Yhden yön leirit Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan jäsenille 13€ ja muille 20€. Kahden yön leirit 16€/25€. HEP! leirit 15€/24€. K12 leiri 20€/29€, Kumppa-leiri lapset 13€ ja aikuiset 15€. Leirille ilmoittautuminen on sitova. Kysy lisää leireistä Tiinalta p. 0400 143 296 tai Karilta p. 0400 143 412

Read the whole announcement PuuMe

14.3.2019

KOULULAISTEN KESÄ MIKKELIN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNNASSA 2019

Read the whole announcement PuuMe

24.1.2019

Tiedote seurakunnan toiminnasta

Seurakunnan toimintaa kouluikäisille!

Read the whole announcement PuuMe

21.9.2018

OHJE: Tunnuksen lisääminen Wilma-sovellukseen:

Read the whole announcement (Message from maintenance)

OHJE: Uuden roolin lisääminen Wilma-tunnukseen:

Read the whole announcement (Message from maintenance)

OHJE: Wilma-tunnuksen luonti avainkoodilla:

Read the whole announcement (Message from maintenance)

OHJE: FAQ Huoltajien yleisimmät Wilma kysymykset

Alla on vastauksia yleisimpiin huoltajien Wilma-tunnuksiin liittyviin kysymyksiin

Read the whole announcement (Message from maintenance)

OHJE: Sähköpostiosoite vaihtuu, kuinka vaihdan Wilman käyttäjätunnuksen?

Käyttäjätunnusta ei ole sidottu sähköpostiin. Wilmaan pääset kyllä kirjautumaan, vaikka vanha sähköpostisi ei ole enää käytössä. Mutta jos haluat vaihtaa uudeksi käyttäjätunnukseksi uuden sähköpostiosoitteen ja saada myös Wilmasta tulevat ilmoitukset uuteen postiin, tee näin: • Kirjaudu Wilmaan vanhalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. • Mene Ilmoitusasetuksiin Wilmasivun yläreunasta. • Ilmoitusasetukset-sivulla näkyy vanha sp-osoitteesi. Sen alapuolella on linkki Vaihda sähköpostiosoitetta. Klikkaa sitä. • Kirjoita uusi sp-osoitteesi ja paina Lähetä-painiketta. • Wilma lähettää uuteen sähköpostiin vahvistusviestin. • Siirry sähköpostiohjelmaasi (uuden osoitteen mukainen sähköposti) ja avaa Wilman lähettämä viesti. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, ja palaa Wilmaan. • Wilma pyytää nyt vanhaa sähköpostia sekä vanhaa Wilma-salasanaa. Ruudulla lukee valmiina uusi sähköpostiosoite. • Wilma-tunnukseksi on jatkossa uuden sähköpostiosoitteen mukainen.

(Message from maintenance)

13.2.2018

KesärekryONLINE

Moi 15–17 –vuotias! Onko sinulla kesätyö haussa? Mikkelin kaupunki on haastanut yritykset mukaan kesätyötalkoisiin. Tavoitteena on, että jokainen kaupungin 15–17 –vuotias nuori saisi positiivisen, kenties ensimmäisen kokemuksen työelämästä. Haasteeseen on jo tarttunut myös Hirvensalmi. Haaste toteutetaan 22.2.2018 klo 9.00 – 16.00 verkkorekrytapahtumana sivulla www.eroakiireesta.fi/kesarekryonline . Lyhykäisyydessään tapahtuma on seuraavanlainen: KesärekryONLINE – sivulle ilmoittautuu yrityksiä, joilla on nuorille sopivia kesätöitä tarjolla. Tapahtumapäivänä sivulla järjestetään ensin live-lähetys klo 9.00 alkaen. Livessä puhutaan työstä ja nuorten työllistymisestä, kannattaa tsekata! Työpaikat avautuvat hakuun klo 10. KesärekryONLINE on avoin kaikille työnhakijoille paikkakunnasta riippumatta. Ja ilmainen. Voit seurata mukaan lähteviä yrityksiä sivulla www.eroakiireesta.fi/kesarekryonline ja sitten tapahtumapäivänä ottaa yhteyttä yrityksiin niiden antamien ohjeiden mukaisesti. Onnea työnhakuun! Mira Myyryläinen / Solmu mira.myyrylainen(at)mikkeli.fi 040 129 4906

M.L

30.8.2017

TIEDOTE lasten kansallisen vesirokkorokotuksen alkamisesta 1.9.2017

Vesirokkorokotetta tarjotaan kansallisessa rokotusohjelmassa maksutta kaikille niille 1,5–11-vuotiaille, jotka eivät ole sairastaneet vesirokkoa tai saaneet kahta vesirokkorokoteannosta aikaisemmin.

Read the whole announcement RuoKa

30.11.2015

Tiedottaminen on siirtynyt uusille kotisivuillemme!

Read the whole announcement SyrJa

Previous announcements

All announcements are already visible.