Ruokapalveluiden ohje (palvelujohtaja Mia Hassinen) karanteeniin määrätyille oppilaille ja heidän vanhemmilleen

TIEDOTE ETÄOPETUKSEEN SIIRTYVIEN OPPILAIDEN HUOLTAJILLE 10.3.2021

 

KOULULOUNAS ETÄOPETUKSEN AIKANA, TUPPURALA

 

Karanteenin vuoksi etäopetuksessa ajalla 9. -23.3.2021 olevalle oppilaalle on mahdollista tilata peruselintarvikkeita sisältävä ruokakassi tai teollisuuden valmisateriat.

 

Ruokakassista on kaksi vaihtoehtoa, perus- tai kasviskassi ja se korvaa koko etäopetuksen ajan kouluateriat. Ruokakassin sisältö on samantyyppinen kuin keväällä 2020 sisältäen peruselintarvikkeita ja ateria-aineksia, jotka eivät vaadi kylmäsäilytystä. Osa tuotteista voi sisältää gluteenia, kananmunaa, maitoa, soijaa, sinappia, pähkinää, selleriä tai niistä valmistettuja raaka-aineita.

 

Ruokakassin sijaan on tilattavissa teollisuuden valmistamat valmisateriat, jotka jaetaan kaksi (2) kertaa viikossa omalta koululta. Ateriatoimitus sisältää valmiin pääruoan mutta ei ruokajuomaa, leipää eikä salaattia.

 

Tarvittaessa erityisruokavalion tarvitsevalle oppilaalle valmistetaan annospakatut ateriat samoin periaattein kuin lähiopetuksessa. Erityisruokavalioannokset jaetaan kaksi (2) kertaa viikossa omalta koululta.

 

Perheen jokaisesta etäopetuksessa olevasta lapsesta on tehtävä erillinen tilaus.

 

Tilaaminen

Ateriat tilataan alla olevan linkin kautta. Yhdellä oppilaskohtaisella tilauksella tilataan koko tiedossa olevan etäopetusjakson ateriat, aterioista ei ole mahdollista tilata vain osaa.

 

Tilaus on tehtävä su 14.3.2021 klo 23:59 mennessä.

Tilausajan umpeutumisen jälkeen tilauksia ei oteta vastaan.

 

Tilauslinkki:  https://zef.fi/s/rby2lg9d/

Tilauslomakkeen kielet ovat suomi ja englanti. Jos tarvitsette apua tilauksen teossa, voi tilauslinkin välittää tilauksen teossa avustavalle henkilölle.

 

Tilausten haku

Tilausten hakuajoista ja tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Ruokakassin tai ateriat saa vain tilaamalla ne etukäteen.

 

Turvallisuus aterioita hakiessa