KOULUKULJETUSJÄRJESTELYISTÄ TIEDOTTAMINEN

Lopulliset kuljetussuunnitelmat ovat valmiina perjantaina 5.8.2016. Tämän jälkeen kuljetusten liikennöitsijöiden yhteystiedot tulevat tiedoksi kouluille. Välitämme tiedon teille huoltajille wilman kautta heti maanantaina
8.8.2016

Koulukuljetusten liikennöitsijätiedot ja suunnitteluaikataulut näkyvät vain niillä oppilailla, jotka kulkevat tilausajokuljetuksissa. Joukkoliikenteen vuoroilla kulkevien oppilaiden osalta ei Primuksessa ole liikennöitsijä -merkintää. Mikäli liikennöitsijätieto –kenttä on tyhjä, tarkoittaa se että ko. ajankohtana oppilas kulkee joukkoliikenteen vuorolla.

 

KOULUMATKAT JOUKKOLIIKENNEVUOROILLA

Waltti-kortin käyttö laajenee Itä-Suomessa (Pohjois-Savon ELY-keskus). Waltti on joukkoliikenteen uusi, vyöhykepohjaiseen hinnoitteluun perustuva matkakortti. Kesäkuun 2016 alusta alkaen uusi matkakortti otetaan käyttöön vaiheittain Pohjois-Savon ELY-keskuksen järjestämässä linja-autoliikenteessä Iisalmen, Kuopion, Joensuun ja Mikkelin kaupunkiseuduilla. Jatkossa Waltti-kortti korvaa aiemman Matkahuollosta tilatun ”älykortin”.