Kirjaudu sisään

Moision koulu

Uusimmat tiedotteet

Tiedote syyhyn hoito-ohjeista 13.03.2024

Mikkelissä on havaittu syyhytartuntoja. Tässä tiedotteessa on Eloisan antamat ohjeet syyhytartunnan hoitamiseen.

Lue koko juttu

Lähialueliikuntaa Anttolassa lapsille ja perheille! 14.02.2024

Hei! Voimisteluseura Sirius aloittaa lähialueliikunnan Liikkeelle!-hankkeen Anttolan Yhtenäiskoulun liikuntasalissa. Tarjolla alakouluikäisten temppu- ja voimistelutunteja sekä koko perheelle touhula tunteja. Ensimmäiset koko perheen tunnit jo torstaina 15.2 ja 22.2 klo 17-18 !

Lue koko juttu

Perusopetuksen oppilas- ja huoltajatietojen päivityslomake Wilmassa 16.08.2023

Wilmaan on avattu oppilas- ja huoltajatietojen päivityslomake 2023, se löytyy Lomakkeet osion alta. Tarkistakaa kaikki lomakkeella olevat tiedot ja tehkää niihin tarvittavat muutokset. Väestörekisterin kautta tulevia tietoja ette itse pääse muuttamaan, mutta jos niissä on virheellisiä tietoja, olkaa niistä yhteydessä koulunne koulusihteeriin. Oppilaan tiedot on päivitetty ja tallennettu väestörekisteristä (Facta) koulun hallinto-ohjelma Primukseen 2.8.2023. (nimi- ja osoitetiedot, kotikunta, kansalaisuus, äidinkieli) Tarkistuksen jälkeen kuitatkaa lomake, myös silloin kun tiedot ovat oikein ja tallentakaa tiedot vihreästä painikkeesta, jotta tiedot ja tarkistusmerkintänne tallentuvat Primukseen. Muutoin koulu lähettää oppilas-/huoltajantietojen päivityslomakkeen paperiversion kotiin tarkistettavaksi. Jos oppilaalla on salaiset yhteystiedot tai turvakielto, niin lomake ei ole avoinna, joten silloin koulu lähettää teille paperiversion kotiin tarkistettavaksi. Lomake on avoinna Wilmassa 2.9.2023 saakka.

Lue koko juttu

Wilmaohjeita huoltajille, oppilaille ja opettajille 12.01.2023

Lue koko juttu

Mikkelin kaupungin opetuksen käyttäjätunnukset, ohjeita 01.01.2023

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.34.42.1 © 2000-2024 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Aquila Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.