Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan pääsiäistervehdys kouluihin ja koteihin

Pääsiäisen aika on tänä keväänä hyvin erilainen kuin muina vuosina. Koulujen pääsiäiskirkot ja hartaushetket on koko seurakunnan alueella koronan takia peruttu.

 

 

 

 

Pääsiäisen sanoma on koronatilanteen tuomaa huolta ja murhetta kantaessamme erityisen tärkeä. Elämä jatkuu, tai oikeastaan alkaa uudelleen. Kaikesta selvitään, vaikka aikaa se ottaa. Emme tiedä vielä, milloin eristykset puretaan, koulut avataan ja vierailut sallitaan. Tämä toivo elää nyt kaikkien sydämissä, että normaaliin palataan mahdollisimman pian. Seurakunnassa eletään toivossa, että kesän leirit voitaisiin pitää suunnitellulla tavalla. Rippikoulua käyvien kotiin asiasta on lähetetty tiedote.

Pääsiäisen sanoma on Valon voitto pimeästä. Piinaviikko päättyy ylösnousemuksen ja uuden Elämän juhlaan. Tämä juhla tulee vuodesta toiseen, myös tänä erikoisena keväänä. Seuraavan virren sanoin haluamme toivottaa rohkaisua jokaiseen kotiin:

“Suo, Herra, toivon kynttilöiden loistaa,

tyyneksi, lämpimäksi liekki luo.

Valaiset pimeän, voit pelot poistaa.

Jää keskellemme, Kristus, rauha tuo!” (virsi 600)

 

Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotyön väki toivottaa kaikille Hyvää ja Valoisaa Pääsiäisen aikaa!

Puolesta, Maija-Liisa Rautio ja Anna-Maija Halme

 

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan pääsiäisen jumalanpalveluksiin pääset osallistumaan osoitteessa https://youtu.be/-INWdm4AhA8

Tämän lisäksi https://lastenkirkko.fi/  Lastenkirkko.fi -sivustolta löytyy puuhaa ja tarinoita perheen pienimmille. 

 

Kaikkea hyvää arkeen toivoen,

Anna-Maija Halme
nuorisotyönohjaaja
Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta
p. 0400 143 244